top of page

do 20 apr

|

Gent

Micro - Macro

Microlearnings bestaan in allerlei vormen en maten. Vele organisaties vinden de leermethode goed passen in onze snel veranderende en drukke maatschappij. Neemt micro-learning de wereld van L&D over? Je hoort er alles van op onze volgende bijeenkomst!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Micro - Macro
Micro - Macro

Tijd en locatie

20 apr 2023, 18:30

Gent, Kortrijksesteenweg 302, 9000 Gent, België

Over het evenement

De gastspreker op de bijeenkomst van april is absoluut top; Sofie WILLOX www.sowegrow.be. Ze wordt omschreven als een echte ‘learnatic’. Ze ondersteunt organisaties die hun leerinterventies beter willen laten renderen door kaf van het koren te scheiden. Zowel op het vlak van leertrends als bij het onderbouwen van leertrajecten volgens wetenschappelijke inzichten. Ze werkt als leerarchitect, trainer, mentor, adviseur en vlogger. Sinds 2016 is ze delegatieleider naar het Amerikaanse ATD ICE congres voor Nederland en Belgie. Ze is redacteur HR Magazine (BE) en TVOO Magazine (NL)

De topic van deze avond gaat over Micro Learning. In een artikel van Sofie in HR magazine lazen we het volgende: “In elke leerconferentie wordt microtraining gepresenteerd als een zeer vooruitstrevende oplossing. Maar wat houdt dit concept in? Het gaat om het aanbieden van korte, gerichte inhoud om mensen te helpen om een specifiek resultaat te bereiken. Met andere woorden, men krijgt toegang tot kleine stukjes informatie die hij of zij nodig heeft om een bepaalde opdracht uit te voeren. Deze werkwijze staat in schril contrast met cursussen waar een onderwerp diepgaand wordt behandeld.”

Deel dit evenement

bottom of page